Publisert Legg igjen en kommentar

Aktive på sprangstevner i mars

Mars har vært en aktiv måned for Kragerø Ridesenter på stevnefronten, både når det gjelder lokale stevner og internasjonalt.

Første helgen i mars reiste Helle og oppstalløren vår Pia Fredin Nilsen av gårde for å starte under den store hingstekåringen i Herning, i Danmark. Her startet de CSI 1* Small Tour, som går i 125 cm, 130 cm og 130 cm. Begge to er veldig godt fornøyd med resultatet etter denne helga, og Pia tok også med seg en fin plassering hjem fra den siste klassen på søndag.

16.-17. mars var det flere som tok turen fra stallen til Grenland for å starte L-stevne i sprang med innebygde D-klasser. Dette var ett fint stevne for oss å ta med noen av rideskolerytterene og rideskolehestene også. Så i tillegg til Helle og Astrid sine til sammen fire hester, var rideskolehestene Tromir, Blessing og Bris med på stevnet. De kom seg gjennom med noen fine runder, og har fått enda flere ting å jobbe videre med mot neste stevne!

23.-24. mars reiste Helle og ridelærer Astrid ut på tur igjen! Denne gangen gikk turen til Arendal på D-stevne. Her stillte både Helle med Ikaros og Astrid med Zodiac i 80 cm og 1 meter begge dager. Denne helgen gikk det litt opp og ned med begge to, men alt i alt er de fornøyde med innsatsen til hestene. Astrid tok med seg en 10. plass av 50 med hjem på lørdagen i 1 meter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *