top of page

Viktig info

Dere må selv sjekke skoleruta der deres barn går på skole, disse kan variere.

 

Faktura for resterende beløp vil bli sendt ut via epost. Vennligst gi oss beskjed dersom dere ikke har mottatt faktura/bekreftelse. Det kan gå noen dager før dere får info.

Vi har ansvarsforsikring på rideleiren. Den dekker f.eks varige skader dersom en hest skulle skade en deltager. Ved andre skader, som f.eks fall fra hest eller skade i forbindelse med de andre aktivitetene, eller dersom en deltaker blir syk, er det deltakerens reiseforsikring/barneforsikring som gjelder. Vennligst sjekk at dere har dette i orden, dersom dere ønsker forsikring.

Fotografering: Det blir tatt bilder med og uten hest i løpet av uken som kan bli brukt i reklame for oss. Gi beskjed om dere ikke godtar dette.

 

​Depositum ansees som tapt om deltaker skulle bestemme seg for å avbestille, skulle deltakeren bli syk er det deltakerens reiseforsikring som gjelder. 

 

Avbestilling: Vi anbefaler alle å tegne reiseforsikring gjennom forsikringsselskapet dere bruker. Reiseforsikringen vil dekke avbestilling på grunn av bl.a sykdom(sjekk vilkårene i din forsikring). 

Ved spørsmål kan dere gjerne kontakte Siw Øie på tlf nr. 93626803. 

Mer generell info om rideleiren finner du HER.

Ingenting kan bestilles akkurat nå. Kom tilbake senere.
bottom of page