Nye datoer for weekendkurs våren 2020!

Da var det snart klart for et nytt år. Alle weekendkursene i høst er over, og vi ser frem mot flere fine helger i 2020. På vårparten blir det mye spennende du kan være med på, her i Kragerø. Det blir både Gourmetkurs med mye god mat, vanlige weekendkurs, en minileir i vinterferien og for de som vil ut og starte stevner etterhvert, blir det et Grønt kort-kurs allerede i januar.

På et weekendkurs hos oss kan du enten ta med deg egen hest, uten tillegg i prisen, eller låne en av våre erfarne rideskolehester. Vi har alt fra både ponni til hest, både for unge og voksne ryttere, og til de som er uerfarne og erfarne på hesteryggen. Kost og losji er også inkludert i prisen. Oppmøte på weekendkurs er fredag ettermiddag og avreise er søndag etter lunsj. Det er en rideøkt fredag, to økter lørdag og en litt lengre økt på søndag.

Her kommer datoene, samt pris for de ulike kursene:

17. – 19. januar: Dette er et vanlig weekendkurs med Grønt kort-kurs i tillegg. Dette betyr at de som allerede har grønt kort og vil være med på kurs også kan være med her, og betale vanlig sum. De som skal ta Grønt kort blir prioritert. Pris: 2000 kr + 350 kr for teoribok for de som skal ta Grønt kort.

20. – 23. februar: Minileir. Oppmøte er allerede torsdag, og vi legger opp løypa til avreise søndag. Dette er en liten minirideleir lagt til vinterferien. Pris: 3000 kr

6. – 8. mars: Gourmetkurs, kun for de over 18 år. I tillegg til ridning blir det her servert tre-retters middag både fredag og lørdag. Kokken er Trond, og han disker opp med de nydeligste retter. Pris: 2600 kr

24. – 26. april: Vanlig weekendkurs, åpent for alle. Pris: 2000 kr

22. – 24. mai: Vanlig weekendkurs, åpent for alle. Pris: 2000 kr