Publisert Legg igjen en kommentar

Nye datoer for weekendkurs og minileir høsten 2020!

Alle ukene med sommerleir er over, og vi ser frem mot flere fine helger i 2020. På høsten blir det mye spennende du kan være med på, her i Kragerø. Det blir både Gourmetkurs med mye god mat, vanlige weekendkurs, minileir i høstferien.

På et weekendkurs hos oss kan du enten ta med deg egen hest, uten tillegg i prisen, eller låne en av våre erfarne rideskolehester. Vi har alt fra både ponni til hest, både for unge og voksne ryttere, og til de som er uerfarne og erfarne på hesteryggen. Kost og losji er også inkludert i prisen. Oppmøte på weekendkurs er fredag ettermiddag og avreise er søndag etter lunsj. Det er en rideøkt fredag, to økter lørdag og en litt lengre økt på søndag.

Her kommer datoene, samt pris for de ulike kursene:

25. – 27. september: Dette er et vanlig weekendkurs med Grønt kort-kurs i tillegg. Pris: 2000

1. – 4. oktober: Minileir. Oppmøte er allerede torsdag(man kan også komme onsdag kveld), og vi legger opp løypa til avreise søndag. Dette er en liten minirideleir lagt til høstferien uke 40. Pris: 3000 kr

8. – 11. oktober: Minileir. Oppmøte er allerede torsdag(man kan også komme onsdag kveld), og vi legger opp løypa til avreise søndag. Dette er en liten minirideleir lagt til høstferien uke 41 Pris: 3000 kr

9. – 11. oktober: Vanlig weekendkurs, åpent for alle. Pris: 2000 kr

13. – 15. november: Gourmet kurs, 18 års aldersgrense. 1 rideøkt fredag, 2 økter lørdag og 1 økt på søndag før avreise. Kokken er Trond som disker opp med de deiligste retter fredag og lørdag kveld. Pris: 2600 kr

30.oktober – 1. november: Gourmet kurs, 18 års aldersgrense. 1 rideøkt fredag, 2 økter lørdag og 1 økt på søndag før avreise. Kokken er Trond som disker opp med de deiligste retter fredag og lørdag kveld. Pris: 2600 kr

Publisert Legg igjen en kommentar

Rideleir i høstferien 2020

Etter mange henvendelser om rideleir i høstferien, har vi nå tatt avgjørelsen om å sette opp to minileirer, hvor den ene leiren også kan velges å være et vanlig weekendkurs fra fredag til søndag.

Vi ønsker elevene som har høstferie i uke 40/41 velkommen til oss torsdag 1.oktober, man kan også komme onsdag kveld. Leiren varer da frem til søndag 4. oktober.

Minileir nr.2 er fra 8-11.oktober. Ønskes en dag mindre kan man melde seg på weekendkurs fra 9.oktober frem til 11.oktober.

På rideleir i Kragerø får du instruksjon fra topp utdannede instruktører, som ønsker å gjøre deg til en bedre rytter. Det blir undervisning i både sprang og dressur i løpet av uken på våre flotte rideskolehester, eller eventuelt om du vil ta med din egen. Det blir også teori i løpet av uken.

Ta turen til oss i Kragerø da vel!

Pris tordag – søndag: 3000 kr
Pris torsdag – søndag: 3000 kr
Weekendkurs fredag – søndag uke 41: 2000 kr
(Kost og losji er inkludert i prisen, og du kan ta med egen hest uten tillegg i prisen)

Påmeldingsskjema finner du her på vår hjemmeside.

Publisert Legg igjen en kommentar

Nye datoer for Weekendkurs!

Vårer kommer med stormskritt, og det nærmer seg tid for Weekendkurs. Vi har nå åpnet påmeldingen for Weekendkursene før sommeren.

Sola skinner, og all den snøen som har kommet de siste ukene smelter sakte men sikkert bort. Det nærmer seg vår, og vår betyr Weekendkurs på Kragerø Ridesenter! Vi starter opp med første kurs den siste helgen i mars, og har deretter to til før sommeren setter inn for fullt.

På Weekendkursene her på Kragerø får dere utdelt en hest dere har ansvar for, og rir på hele helgen. Det er fire ridetimer i løpet av en helg, første allerede på fredag kveld. Deretter er det to ridetimer på lørdag, og en litt lenger på søndag. Dere får undervisning av topp utdannede ridelærere, alle med trinn 3 fra Norsk Hestesenter, som er den høyeste graden man kan oppnå i Norge. Vi legger vekt på utvikling, sits og å kunne jobbe med hesten både i sprang og på bakken. Dere skal føle at dere har lært noe når dere reiser fra Kragerø den siste dagen.

Gjennom hele Weekenden er kost og losji inkludert i prisen. Vi har fine overnattingsmuligheter, og det blir servert god, hjemmelaget, mat alle dager. Prisen for et Weekendkurs er 2000,- per person. Du kan velge selv om du vil låne en av våre flotte skolehester, eller om du vil ta med egen hest. Egen hest tar du med uten tillegg i prisen.

Datoer for Weekendkurs våren 2019:

  • 29. – 31. mars
  • 10. – 12. mai
  • 31. mai – 2. juni

Mer informasjon om Weekendkurs finner du her.

Påmeldingsskjema finner du her.

Publisert Legg igjen en kommentar

Godt nytt år!

Vi skriver nå 2019, og allerede er vi et stykke ut i januar. Kulden ligger som ett lag over Kragerø Ridesenter, og frosten henger på trærne. Hestene våre fikk juleferie en uke før jul, og er nå klare og uthvilt for oppstart av rideskolen igjen denne uken. Vi har fremdeles ledige plasser i vår rideskole, så om du, eller noen du kjenner, er interessert i å lære mer om hest og ridning? Ta kontakt!

Det har allerede vært god pågang for påmelding på rideleir til sommeren. Uke 26 og 27 er nå fullbooket. Men fortvil ikke, det er fremdeles ledige plasser de andre ukene, om du ikke har fått sendt inn din påmelding enda. Vi gleder oss til sommer, sol og rideleir her i Kragerø. Det har også vært god respons på årets påskeleir, og her er det bare noen få plasser igjen.

Datoer for vårens weekendkurs kommer snart.

Med dette ønsker vi alle et godt nytt år! Håper vi sees i 2019 🙂

Publisert Legg igjen en kommentar

Vellykket Gourmetkurs

 Denne helgen var det klart for Gourmetkurs på Kragerø Ridesenter. En helg kun for de voksne, med ridning og god mat.

Med på dette kurset var det både de med egen hest, og noen som lånte skolehester fra oss. Ridetimene var veldig flotte, og Trond og Helle loset deltakerene godt gjennom både dressurtimer, bakkearbeid over bommer og sprangtimer. Alle var fornøyde med både hestene og undervisningen, og ser frem til å komme tilbake på weekendkurs ved en senere anledning.

    

På kveldstid vartet Trond opp med tre-retters middag både fredag og lørdag kveld. Dette falt godt i smak hos alle, og kokken fikk de varmeste kompliment.

Vi takker for en flott helg, og vi gleder oss til neste.

Siste weekendkurs på Kragerø Ridesenter før nyttår er 7.-9. desember, der Astrid Marie Årdal og Natalie Grape Hansen er kursholdere/instruktører. Meld deg på nå!

Publisert Legg igjen en kommentar

Ledige plasser på sommerleir

Lurer du fremdeles på hva du skal gjøre i sommerferien? Eller lurer på hvilken rideleir du skal reise på? Svaret er enkelt; Kom en uke til idylliske Kragerø!

Vi har fremdeles noen ledige plasser i uke 29, 30, 31 og 33. Kom alene om du ønsker det, eller ta med deg hele venninnegjengen! Uten tillegg i prisen kan du også ta med egen hest og få en skikkelig fin treningsuke, både med sprang, dressur og feltritt.

 

Vi ønsker å se deg her i sommer! Påmeldingsskjema finner på nettsiden her, samt mer informasjon om sommerleirene. Velkommen!

Publisert Legg igjen en kommentar

Aktive på sprangstevner i mars

Mars har vært en aktiv måned for Kragerø Ridesenter på stevnefronten, både når det gjelder lokale stevner og internasjonalt.

Første helgen i mars reiste Helle og oppstalløren vår Pia Fredin Nilsen av gårde for å starte under den store hingstekåringen i Herning, i Danmark. Her startet de CSI 1* Small Tour, som går i 125 cm, 130 cm og 130 cm. Begge to er veldig godt fornøyd med resultatet etter denne helga, og Pia tok også med seg en fin plassering hjem fra den siste klassen på søndag.

16.-17. mars var det flere som tok turen fra stallen til Grenland for å starte L-stevne i sprang med innebygde D-klasser. Dette var ett fint stevne for oss å ta med noen av rideskolerytterene og rideskolehestene også. Så i tillegg til Helle og Astrid sine til sammen fire hester, var rideskolehestene Tromir, Blessing og Bris med på stevnet. De kom seg gjennom med noen fine runder, og har fått enda flere ting å jobbe videre med mot neste stevne!

23.-24. mars reiste Helle og ridelærer Astrid ut på tur igjen! Denne gangen gikk turen til Arendal på D-stevne. Her stillte både Helle med Ikaros og Astrid med Zodiac i 80 cm og 1 meter begge dager. Denne helgen gikk det litt opp og ned med begge to, men alt i alt er de fornøyde med innsatsen til hestene. Astrid tok med seg en 10. plass av 50 med hjem på lørdagen i 1 meter.