Rideleir

Helle og Trond Clemmetsen ønsker deg hjertelig velkommen til Rideleir hos Kragerø Ridesenter – dette er stedet for deg som liker hest og som ønsker å utvikle deg som rytter.
(Les mer under bildet.)

KUN 6700 KR PR UKE.

Ta med egen hest uten tillegg i prisen. Rideleiren er fra søndag til fredag.

Påmeldingsskjema

Bilde av rideleir på sørlandet

Velkommen til rideleir på sørlandet

Sommer, sol og hest på sørlandet, høres det ut som en herlig blanding? Vi har rideleiren som passer for alle. Du får utdelt en egen hest eller ponni for hele uken, om du ikke vil ha med egen uten tillegg i prisen.  Det blir masse ridning og mye moro.

Informasjon til påmeldte

Vi har hester og ponnier i alle størrelser til alle nivåer, fra nybegynnere til de mest videregående rytterne.

Det er mulighet for ridning både i ridehuset og på utebanene, og i tillegg har vi lange deilige turstier i vakker natur. Rundt eiendommen har vi også et galoppspor for de som liker fart og spenning.

Her får du ri 2 ganger om dagen, og undervisningen legges opp slik at alle, uansett nivå får lære mer i både sprang og dressur. Vi deler deltakerne inn i mindre grupper slik at vi kan ta i mot både nybegynnere, videregående, mer øvede samt konkurranse ryttere.  I løpet av uka blir det også undervisning i feltritt for deg som føler deg klar for det. Feltritt er hoppning på hinder i terrenget, noe hestene og rytterene liker godt.

Du vil få undervisning av flinke instruktører, deriblant Helle og Trond som har den høyeste utdannelsen på hest som fås i Norge.

Under oppholdet vil du bli filmet, og gjennom en teoritime får du se deg selv ri, mens du får tilbakemeldinger på hva du må jobbe videre med. Dette er veldig lærerikt, om mange har hatt god utbytte av dette.

Siste dag av rideleiren avsluttes med en konkuranse for hest og rytter(frivillig), der alle får premie, og foresatte er hjertelige velkommen til å se på. En gøyal avslutning på en lærerik uke.

Bilde av basseng på rideleirenEnda ett bilde av basseng på rideleiren

 

 

 

 

 

 

Egen hest

Hos oss har du mulighet for å forbedre både din og hestens ferdigheter. Dere er velkommen som ekvipasje, uavhengig om dere driver på hobbybasis eller trener mot konkurranser. Vi har tilbud for alle.

Du kan ta med din egen hest uten tillegg i prisen!

Overnatting

Kragerø Ridesenter holder bra standard på overnatting. Vi har rom i forskjellige størrelser med felles kjøkken, bad og oppholdsrom med TV og DVD. Det vil alltid være voksne til stede.

Maten er hjemmelaget og faller i smak hos både små og store.

Aktiviteter

Vi kan tilby morsomme aktiviteter utover hest og ridning.

Blant annet kan du bade i vårt eget oppvarmete svømmebasseng. Bassenget har egne åpningstider og det er alltid en badevakt tilstede.

Nært til ridesenteret ligger også sjøen og Kragerø’s idylliske skjærgård. Her er det mulighet for bading, eller for de som ønsker, «sitte i ringen» etter båt.

I tillegg har ridesenteret trampoline og vi arrangerer sosiale sammenkomster med ballspill og grillkveld m.m.

Kragerø Ridesenter og Rideleir ligger kun 2,5t fra Oslo, og 2t fra Kr.Sand. Senteret ligger også bare 10 min fra E-18, og der henter vi dere som kommer med buss og tog.

Brosjyre skriv ut her!

Informasjon til påmeldte

Påmeldingsskjema