Rideskolehestene

Her kan du lese om, og se bilder av rideskolehestene vi har her på Kragerø Ridesenter. Dette er de hestene som går fast i rideskolen hele året. Til weekendkurs og leirer låner vi også inn flere hester fra andre steder.

 

Petra:
Petra er en hoppe av rasen KWPN, som kan ris av alle og er en super nybegynnerhest. Hun byr alltid på seg selv, og er en skikkelig kosehest. Brukes på terapiridning, så hun er en trygg og stabil dame.

 

 

 

 

 

 

Pia-Lotta:
Pia-Lotta er en super hoppe av rasen belgisk varmblods. Hun er brun, med sort man og hale, og er født i 2012. Hun går øvelser opp til LA, har mye egenmotor og er en hest som tenker godt fremover. Hun har mye personlighet, liker å hoppe og elsker jobben sin i rideskolen.

 

 

 

 

 

 

Heartfinder:
Heartfinder, også kalt Findi, er født i 2012, og er av rasen svensk varmblods. Super brun hoppe, med sort man og hale, som er utrolig snill. Går øvelser opp til MB, elsker jobben sin her i rideskolen – spesielt i sprang. God egenmotor, og går fint til tøylen i alle gangarter med riktig rytter.

 

 

 

 

 

Donna:
Donna er en rød hoppe, med rød man og hale. Hun er av rasen hannoveraner. Donna er super på banen, og elsker å hoppe. Hun har en stor personlighet, og har sine egne meninger i boksen. Brukes på terapiridning, og er trygg og stabil.

 

 

 

 

 

 

Strikken:
Strikken er en rød vallak, født i 2007. Han er en super spranghest, som gjør alt for rytteren sin. En skikkelig kosegutt i boksen, som gjør alt for en ekstra gulrot.

 

 

 

 

 

 

Pallini:
Supersøt, flekkete ponni som er født i 2008. Hun er en super sprangponni med mye egenmotor. Dette er en ponni med god teknikk i sprang, og er en av manges favoritt her i rideskolen. Snill som dagen er lang og kan ris av alle, både voksne og barn.

 

 

 

 

 

 

Ria:
Ria er en connemaraponni, som har en nydelig brunfarge med mye avtegn. Hun er født i 2017 og er alltid like glad. Noe av det beste Ria vet er å kunne å i rideskolen. Hun har mye egenmotor, men er en skikkelig lagspiller. Passer godt til de som har ridd en god stund.

 

 

 

 

 

 

Bris:
Bris er en nydelig lys prinsesseponni, av rasen svensk welshponni. Hun er født i 2004. Med riktig rytter går Bris til tøylen og er veldig øvelsessterk. Hun har en super sprangteknikk, og er en stor favoritt blant ponniene i rideskolen. Bris brukes også i terapiridning, og er en bedagelig dame.

 

 

 

 

 

 

Amy:
En flekkete hoppe, av rasen dansk sportsponni. Supersnill og en ordentlig nybegynnerhest. Lett å ri, passelig med egenmotor og elsker å bli stelt i boksen. Brukes også som terapiponni.

 

 

 

 

 

 

Euro:
Euro er en rødbrun vallak, super ponni som kan ris av alle – både nybegynnere og øvede ryttere. Han er glad i å jobbe, er øvelsessterk og en riktig god sprangponni. Startet NM i sprang med forrige eier. Han brukes i terapiridning.

 

 

 

 

 

 

Ivy:
Ivy er en flott hoppe, født i 2018, av rasen Welsh seksjon D. Hun er en følsom ponni som passer de som har ridd i noen år. God fremdrift og egenmotor. Alltid klar for å jobbe, og en skikkelig kosejente.

 

 

 

 

 

 

Fairydust:
Fairydust, som til vanlig kalles Dusty, er født i 2012. Superkul spranghest, som bare hadde fått noen få klasser i 80 cm før hun kom til oss. Nå går hun klasser opp til 110 cm, og har kapasitet for mer. Positiv og ærlig hest.