Rideskolehestene

Her kan du lese om, og se bilder av rideskolehestene vi har her på Kragerø Ridesenter. Dette er de hestene som går fast i rideskolen hele året. Til weekendkurs og leirer låner vi også inn flere hester fra andre steder.

 

 

 

Bris

Bris er også ponni. Hun har gått som sprangponni på stevner, frem til vi fikk henne i rideskolen her i Kragerø. Bris hopper hus på treninger, og har en flott sprangteknikk. Bris blir både brukt til mer erfarne og til nybegynnere.

 

 

 

 

 

Peanøtt

Peanøtt har også vært konkurranseponni frem til hun ble rideskoleponni i Kragerø. Peanøtt blir også brukt til mer erfarne og nybegynnere. Hun kan være litt grinete på boks, men under rytter er hun virkelig en stjerne.

 

 

 

 

 

 

 

Amy

Amy er en av de litt større ponniene vi har her. Hun fungerer også veldig fint til både øvede og nybegynnere. Hun kan ha ett ganske høyt tempo, men om rytteren er bestemt på hvilket tempo den vil ha så er hun helt gull.

 

 

 

 

Alia

Alia er en av hestene vi har i rideskolen. Alia har tidligere gått som skolehest på ridelærerutdannelsen på Norsk Hestesenter. Hun har i sin tidligere karriere gått opp til 1.40 m i sprang og MB dressur. Nå nyter hun livet som rideskolehest hos oss. Alia blir brukt til de litt mer erfarne rytterene.

 

 

 

 

 

Euro

Euro er det nyeste tilskuddet til rideskolen i Kragerø. Han kom til oss sommeren 2018, og har vært her siden. Han har tidligere gått høye ponniklasser i sprang, og er en eminent lærehest. Euro blir brukt til de litt mer erfarne rytterene.

 

 

 

 

 

 

 

 

Strikken

 

 

 

 

 

 

 

Petra