Weekendkurs med grønt kort

Har du lyst til å starte stevne, men mangler det grønne kortet som kreves for å starte fra og med utvidet klubb? Fortvil ikke! På Kragerø Ridesenter arrangeres det weekendkurs med Grønt Kort-kurs helgen 2.-4. mars.

Helgen er som ett weekendkurs med grønt kort-delen i tillegg. Derfor blir det ridning både fredag kveld, lørdag og søndag. Det blir god mat som er inkludert i prisen, samt overnatting. Du får låne flotte hester fra oss på Kragerø, eller du kan ta med deg din egen. Oppmøte er mellom 17 og 18 på fredag, og vi avslutter kurset på søndag ettermiddag.

Pris på Grønt Kort-kurset: 2250 kr. (Boken På vei mot grønt kort for ryttersporten er inkludert i prisen)
Påmeldigsskjema finner du på siden her.

Grønt kort
Grønt kort er en kort innføring som gir deg basiskunnskaper om hest, sikkerhet og reglement. For å kunne løse rytterlisens og få starte utvidet klubbstevne og oppover må rytteren (eller kusken) ha grønt kort. For å delta kun på klubbstevner er det ikke noe krav om grønt kort, men det er anbefalt å ha. Det er jo ett bevis på at rytteren kan reglene og har grunnkunnskapene om å kunne håndtere hesten.

Som deltaker på kurset skal du gjennomgå følgende:

  • Reglementskurs ca. 4,5 timer
  • Kurs i sikkerhet og hestekunnskap 3 timer
  • Praksis i stallen
  • Ridedel hvor du testes i ridning og håndtering av hest

Alt dette som er listet opp ovenfor er inkludert i dette weekendkurset. Om du allerede har grønt kort kan du selvfølgelig komme denne helgen og bare være med på weekendkurset. Velkommen til Kragerø for en koselig og lærerik helg, vi og hestene gleder oss til å se deg!