Weekendkurs

Du får disponere egen hest (eventuelt ta med din egen hest) hele helgen og det blir masse ridning og mye moro.

Påmelding Weekendkurs

Fredag ettermiddag med hjemreise søndag ettermiddag. I løpet av helgen vil du få omtrent samme tilbud som på rideleiren.

Det blir fokus på ridning, og undervisningen legges opp slik at alle, uansett nivå, får lære mer i både sprang og dressur. Vi deler deltakerne inn i mindre grupper slik at vi kan ta imot både nybegynnere, videregående, mer øvede samt konkurranseryttere.

Hvis dere er en familie, eller et firma, en vennegjeng eller en instutisjon med spesielle behov, skreddersyr vi egne opplegg for dere.

Pris 2600,- alt inkludert. På Gourmetkurs er prisen 3400,- da det blir lagt mer vekt på maten i tillegg denne helgen.

Egen hest
Hos oss har du mulighet for å forbedre både din og hestens ferdigheter. Dere er velkommen som ekvipasje, uavhengig om dere driver på hobbybasis eller trener mot konkurranser. Vi har tilbud for alle.

Du kan ta med din egen hest uten tillegg i prisen!

Overnatting
Kragerø Ridesenter holder bra standard på overnatting. Vi har rom i forskjellige størrelser med felles kjøkken, bad og oppholdsrom med TV og DVD. Det vil alltid være voksne til stede.

Maten er hjemmelaget og faller i smak hos både små og store.

Aktiviteter
Vi kan tilby morsomme aktiviteter utover hest og ridning. Blant annet kan du bade i vårt eget oppvarmete svømmebasseng. Bassenget har egne åpningstider og det er alltid en badevakt tilstede.

Gourmetkurs
Denne helgen blir det lagt stor vekt på maten, i tillegg til ridningen. Weekendkurset er kun for voksne, og det blir servert tre-retters middag både fredag og lørdag, i tillegg til en dessert etter maten på søndag. Dette er en helg hvor de voksne skal kunne kose seg litt ekstra sammen med likesinnede.

Annet
I nærheten (10 minutter unna) av Kragerø Ridesenter ligger Kragerø Spa og Resort, en allsidighet i både rekreasjon og aktivitet. De kan tilby oss sauna, varme rom, svømmebasseng inne og ute samt boblebad til en rimelig pris. Dersom du ønsker SPA, ta kontakt med oss på forhånd, slik at vi kan bestille dette til deg.

weekend1

weekend2