top of page

Rideundervisning

Vi kan tilby tilpasset undervisning for alle aldere og nivå.  Vår instruktør Ida Marie har ridelærerutdanning trinn 2 fra Norsk Hestesenter og er ellers aktiv konkurranserytter i sprang opp til 140cm  står klar for å ta i mot og skreddersy et opplegg til deg.

Vi har hester og ponnier i forskjellige størrelser/temperament slik at vi har noe for en hver. Hestene er både villige og godt skolerte slik at du kan lære mest mulig. Vi har rideskole fra mandag til torsdag hver uke. Vi tilbyr privattimer og gruppetimer tilpasset ditt nivå. Ønsker du å delta med din egen hest er den hjertelig velkommen, men husk at den må være vaksinert og ikke ha noen smittsomme sykdommer.

Rideundervisningen foregår for det meste i ridehall, men vi har også utebaner vi kan benytte når vær og føre tillater det.

 

Vi gjør oppmerksom på at all ridning og ferdsel på området foregår på eget ansvar. Det er påbudt å ri med godkjent ridehjelm. Vi har ansvarsforsikring, men vi anbefaler alle våre ryttere å sørge for at man har egen forsikring som dekker skader/ulykker les våre vilkår her.

 

Vi tilbyr også privattimer og drop-in gruppetimer. 

Vi gleder oss til å høre fra deg, velkommen til oss.

Ta kontakt oss for mer info om ridetimer HER

 

_MG_4123_edited.jpg
bottom of page