top of page

Rideleir

I over 30 år har vi arrangert rideleir på hestegården vår Langklopp Fjellgård i Trøndelag. Høsten 2023 kjøpte vi Kragerø Ridesenter fra Trond og Helle Clemmetsen, og gleder oss til å drive stedet videre. Vårt mål er å gi deg mestring med hest, muligheten til å knytte nye bekjentskaper med felles interesse, og ikke minst skape varige minner under oppholdet hos oss.

Selv om vi vil beholde mange av de velkjente aktivitetene som har preget stedet, planlegger vi også å introdusere spennende nye aktiviteter. Vårt team med instruktører, hester og ponnier står klare til å ønske deg velkommen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en minneverdig rideleiropplevelse. Uansett nivå ønsker vi deg velkommen til å delta i vårt program.

Ved Kragerø Rideleir får du låne en av våre flotte skolehester hele uken, og oppleve det å ha ansvaret for en egen hest. Hvis du er så heldig at du har du din egen hest, kan den også delta uten ekstra kostnad. Rideleiren vår starter på søndag formiddag kl. 15:00 med oppmøte i ridehallen, og varer til fredag ettermiddag.

Under oppholdet vil du bli tildelt en hest som passer perfekt til dine ferdigheter og behov. Du vil ha ansvaret for å ri og stelle hesten gjennom hele leiren. Deltakerne bor i koselige rom eller hytter, og vi legger til rette for at gode venner kan bo sammen.

 

Vår  instruktørstab gir deg grundig opplæring gjennom uken og er alltid tilgjengelig. Programmets høydepunkter inkluderer sprangridning, dressur, feltritt, turridning, gymkhana, miljøtrening og mye mer.

Forsikring: Vi har ansvarsforsikring på rideleiren. Denne dekker f.eks varige skader dersom en hest skulle skade en deltager. Ved andre skader, som f.eks fall fra hest eller skade i forbindelse med de andre aktivitetene, eller dersom en deltaker blir syk, er det deltakerens reiseforsikring/barneforsikring som gjelder. Vennligst sjekk at dere har dette i orden, dersom dere ønsker forsikring.

Fotografering: Vi tar bilder av deltakerne i løpet av uka på rideleir. Det blir tatt bilder med og uten hest.  Noen bilder vil også kunne bli brukt på vår hjemmeside eller annet informasjonsmateriell for Kragerø Ridesenter.

Avbestilling: Vi anbefaler alle å tegne reiseforsikring gjennom forsikringsselskapet dere bruker. Reiseforsikringen vil dekke avbestilling på grunn av bl.a sykdom(sjekk vilkårene i din forsikring). 

Viktig info: Skoleferien er litt ulik i en del kommuner/fylker. Dere må selv sjekke skoleruta der deres barn går på skole. Dette gjelder første og siste uke av rideleiren. Informasjon og faktura for rideleiren vil bli sendt ut via epost. Det er viktig at dere angir en epostadresse som dere bruker. Vennligst gi oss beskjed dersom dere ikke har mottatt faktura/bekreftelse (det kan gå noen dager fra dere sender inn til vi får lagt inn bestillingen og dere får svar, men vi prøver å svare så fort vi kan).

For påmelding for Rideleir klikk HER

bottom of page